Friday, September 23, 2016

* KERETA DAN BAU BUSUK ~ MEMILIH WANGIAN YANG SESUAI

Kereta mungkin menjadi antara tempat yang agak kerap kita diami atau berada di dalamnya terutama bagi mereka yang sentiasa sibuk bekerja dan sering pula bertugas di luar kawasan. Perjalanan yang jauh dengan keadaan kereta yang tidak menyenangkan pastinya membuatkan anda berasa kurang senang atau tidak selesa. Tambahan lagi kiranya hanya itu satu-satunya kereta yang anda miliki dan kerap digunakan ke tempat kerja, ke pasar mahupun digunakan untuk bersiar-siar atau balik ke kampung yang jauh. Memiliki anak-anak yang masih kecil akan menambah burukkan lagi keadaan dalaman kereta anda apabila anak-anak gemar pula makan makanan di dalam kereta.

Anda mungkin tidak menyedari bahawa sebenarnya kereta anda mempunyai bau yang amat tidak menyenangkan. Ini mungkin kerana deria bau anda telah sebati dengan bau kereta tersebut. Bagaimana halnya jika orang lain yang menumpang dan terhidu bau dari kereta anda. Boleh sakit kepala atau muntah dibuatnya... Hehee... Pengalaman seperti ini, pasti anda sendiri telah mengalaminya tatkala anda terpaksa menumpang atau menaiki kereta orang lain.

Lalu, apalah rugi kiranya kita berbelanja sedikit sahaja demi kesegaran dan selesaan sendiri dan penumpang lain juga. Sebotol pewangi kereta cuma berharga sekitar RM10~RM20 sahaja dan boleh bertahan selama lebih kurang 1 bulan. Tidaklah begitu membebankan bukan...malah ianya amat baik untuk diri kita. Sepertimana yang kita semua tahu, wangi-wangian juga dikatakan adalah makanan kepada otak kerana otak memerlukan tenaga yang juga boleh didapati dalam bentuk wangi-wangian.

Maka, pilihlah wangian yang sesuai dengan deria bau dan keinginan anda disamping mempastikan wangian yang anda pilih itu tidak mengandungi bahan-bahan merbahaya. Pastikan ianya produk muslim dan buatan Malaysia serta tidak mengandungi bahan kimia dan pastikan anda memilih yang berjenama kerana yang tidak berjenama mungkin merbahaya buat kita.

Semoga bijak memilih dan selamat menikmati bau-bauan yang menyegarkan dari pewangi-pewangi kereta yang berlambak di pasaran sekarang ini.

Lagi, cerita tentang wangian.... KLIK DI SINI

~ Thank You ~

----------------------------------------------------------------------------------------

 ~ KEMBALI SEGAR DENGAN FRESH&EASY ~


Image result for munif hijjaz car perfume

PEWANGI KERETA DAN BILIK

Fresh&Easy
Aromatic air freshener

Produk oleh: MUNIF HIJJAZ MARKETING

Harga: RM15=14ml

6 haruman terpilih:

Juicy Orange
Pandan Fresh
Apricot
Hibiscus
Apple Blossom
Lavender

Hubungi stokis dan pengedar sah kami:
H/p ~ 019 284 3625(selangor)

Image result for munif hijjaz car perfume

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER
Ini adalah blog peribadi. Segala maklumat di dalam blog ini hanyalah untuk simpanan penulis sebagai rujukan di masa akan datang samada yang dipetik dari media mahupun dari hasil daya fikir penulis sendiri. Sila rujuk sumber yang lebih sahih sekiranya terdapat maklumat atau fakta yang mungkin mengelirukan.

Terima kasih.
Sila datang lagi.

Penulis blog: SURI SUTERA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...