Saturday, December 10, 2011

* DIARY ~ DUNIA BLOGGER

Something new will eliminate your boredom .....
- Ozie



                                                                              Salam sejahtera kepada semua Blogger..... Kepada yang sudi singgah dan menjenguk diucapkan terima kasih. Jenguk-jenguk lah apa yang anda rasakan menarik. Kalau ada yang kurang dan silap tu minta maaf banyak-banyak ekkk.... Ok, untuk celoteh yang pertama ni, nak cerita mengenai Blog lah... Walau pun dah 10 bulan join dunia Blogger ni.... tapi baru 6 hari saya dapat manage LAMAN SUTERA ni... masa yang lain tu 'beku'...hehe.... Untuk manage Blog ni, banyak lagi benda yang hendak dipelajari sebenarnya. Macam-macam nak explore.... click sana click sini...kadang2 tu ada juga yang tak menjadi..hehee.... 

                                                 Lagi satu mengenai penulisan... bukan senang nak menulis ni. Kena decide dulu apa title, issue atau point yang sesuai supaya tak menyinggung mana-mana pihak... maklum lah ramai yang nak 'melawat' di luar sana....kalau silap tak pasal-pasal kena 'boo' atau kena 'boom'...hehee.... Dan lagi, bukan boleh main 'conteng' je, nak kena tunggu idea 'masuk' baru boleh tulis.... kadang-kadang tu otak 'blur' je.... apapun taknak 'masuk'. Biasalah kan... orang perempuan ni...banyak commitment... Takkan nak mengadap computer je.... Banyak kerja lain yang hendak dilakukan. Nak layan anak, nak layan suami dan nak buat kerja2 rumah yang tak pernah habis-habis tu...hehee...


                                                  Saya ni excited lah sangat dengan dunia Blogger ni... hinggakan tak sedar dah banyak wall yang saya 'intai' dan follow. Hebat-hebat Blogger kita. Apapun syabas kat semua Blogger... Kak *Ozie* nak undur dulu ye.... Banyak sangat celoteh nanti ada bosan pula... hehee....

                                          
                                                       ~ Thank You ~                                                                                                       

6 comments:

  1. One step out of the boredom....KAGUM dengan ANDA

    ReplyDelete
  2. yang penting berblogging kerana ikhlas . bukan sekadar mencari populariti ;)

    ReplyDelete
  3. Yes! Trah Wann....InsyaAllah! Berkongsi segalanya kerana Allah... supaya apa yang kita lakukan tidak sia-sia...

    ReplyDelete
  4. blogging ni best jika kene pada tempatnya...jika ada yang iri hati, rasa macam nak tutup blog je...suatu masa nnt, semua org akan alami benda sama...sbb dunia blog ni dah xsesuci macam dulu lg

    ReplyDelete
  5. Wah!! E.d.Y dah banyak pengalaman tentang dunia Blogger ni...followers pun dah ramai... apapun kita kena cuba EDY... dugaan ada dimana-mana..hehee....

    ReplyDelete

DISCLAIMER
Ini adalah blog peribadi. Segala maklumat di dalam blog ini hanyalah untuk simpanan penulis sebagai rujukan di masa akan datang samada yang dipetik dari media mahupun dari hasil daya fikir penulis sendiri. Sila rujuk sumber yang lebih sahih sekiranya terdapat maklumat atau fakta yang mungkin mengelirukan.

Terima kasih.
Sila datang lagi.

Penulis blog: Ozie Mahsa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...