Thursday, September 19, 2013

* ILHAM DEKO ~ MENGHIAS MEJA MAKAN/DINING TABLE - PART 3

Please click on the image to view actual size.




Kali ini, hiasan meja yang 'simple' sangat. Tapi nak something that looks fresh. So, tak mahu guna 'artificial flowers' macam yang sebelumnya. Letak daun keladi pulak...hehee... 'Green and fresh' dan kelihatan lebih natural ditambah lagi dengan 'earth colours' pada lapik meja dan 'table runner'. Gabungan warna hijau, krim dan coklat tu pun nampak 'soft' je. Hmm... Sejuk hati....kan? hehee....

* Please CLICK HERE to see more.

~ Thank You ~

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER
Ini adalah blog peribadi. Segala maklumat di dalam blog ini hanyalah untuk simpanan penulis sebagai rujukan di masa akan datang samada yang dipetik dari media mahupun dari hasil daya fikir penulis sendiri. Sila rujuk sumber yang lebih sahih sekiranya terdapat maklumat atau fakta yang mungkin mengelirukan.

Terima kasih.
Sila datang lagi.

Penulis blog: Ozie Mahsa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...