Wednesday, October 2, 2013

* SEGMEN KENALAN BLOGGER LAMAN SUTERA 1

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua sahabat-sahabat Blogger yang disayangi dan diingati.

Post/entry ini adalah hadiah istimewa dari saya buat semua Followers LAMAN SUTERA. Saya dengan sukacitanya akan memaparkan Header atau Banner Blog anda 'yang terpilih' untuk diperkenalkan atau dipamerkan dalam segmen ini.

Tajuk segmen: KENALAN BLOGGER LAMAN SUTERA
Tarikh mula: 3hb. Oktober 2013
Tarikh tamat: Sehingga diberitahu

SYARAT-SYARAT:
1. Anda adalah salah seorang Follower saya.
2. Meninggalkan sekurang-kurangnya 10 komen di mana-mana post/entry yang anda baca atau lawati di blog ini. 

Jika anda telah mematuhi syarat-syarat ini, secara automatik Blog anda akan dipilih untuk dipamerkan atau dipaparkan dalam segmen ini, pada post yang seterusnya mengikut giliran.

* Blogger pertama yang layak dan terpilih adalah adik Suzilawati. Ucapan tahniah dan terima kasih buat anda.

Klik gambar untuk melihat saiz sebenar.


Blog: DUNIA NAMAKUSUZY (click to view page)
Owner: SUZILAWATI
Published on: 3rd. OCTOBER 2013

MATLAMAT:
1. Mengeratkan hubungan silaturrahim sesama Blogger.
2. Meningkatkan usaha dan semangat untuk terus berblogging.
3. 'Increase traffic' sekali gus menambahkan pendapatan Blogger.
4. Memupuk sikap bantu membantu.

HARAPAN:
Semua Blogger digalakkan mengendalikan segmen begini dengan cara anda sendiri.

Penganjur

* Klik di sini untuk melihat senarai nama-nama Blog/Blogger yang telah terpilih

~ Terima Kasih ~

15 comments:

  1. ehem-ehem suzy org pertama ek? nanti suzy join segmen akak yer.. tq akak :)

    ReplyDelete
  2. Ok Suzi...kalau tak faham tanya ekk...heee

    ReplyDelete
  3. nanti petang saya join ye Zie, sekarang sibuk sikit...

    ReplyDelete
  4. segmen genius blogger nih, hanya blogger yg dpt faham betul baru blh buat...gud luck, sy sdg memahamkannya. insyaAllah . salam . tp sy x cukup syarat utk blog ni.

    ReplyDelete
  5. PCL.... segmen ni berterusan...jgn risau... bila dah layak secara automatik anda boleh dicalunkan... bagi blogger yg baru mungkin susah sikit... boleh tanya kalau tak faham...heee....

    ReplyDelete
  6. zie, nak tanya la, macam tak berapa paham sangat, yg tajuk tu kena buat macam biasa la kan? SEG KENALAN BLOGGER LAMAN SUTERA. LEPAS TU? tak berapa paham la

    ReplyDelete
  7. Zila... cuba awak baca balik caranya satu satu...mesti faham. tajuk SEG KENALAN BLOGGER MEMMETLENGGENG. Copy post di atas tu dulu. nak tanya pm kat inbox fb lagi senang. Klick ROZITA MAHMUD kat special links kanan bawah sekali....

    ReplyDelete
  8. Assalam, Bunda baru pertama kali singgah sini, tak cukup syarat untuk join...apa pun selamat bersegmen semoga mendapat sambutan...

    Salam ukhuwah dan Salam Maal Hijrah dari Bunda...

    ReplyDelete
  9. thanks Bunda.... Insyaallah... salam ukhuwah dan salam maal hijrah juga utk Bunda....

    ReplyDelete
  10. Aunty TT____TT
    Qila dah follow lah blog aunty haih sampai hati ;(

    ReplyDelete
  11. Qila darling....sorry ye, Qila guna nama apa?

    ReplyDelete
  12. wah ada semen rupanyer zie kat sini..kak ela ni baru dpt berblog walking

    ReplyDelete
  13. saya baru perasan segmen akak, sori ye.. tp alhamdulilah, saya layak menyertai segmen akak, walaupun jarang-jarang singgah ke sini.. terima kasih kak..

    ReplyDelete
  14. Nenek Feeza dh sampai sini dah...

    ReplyDelete

DISCLAIMER
Ini adalah blog peribadi. Segala maklumat di dalam blog ini hanyalah untuk simpanan penulis sebagai rujukan di masa akan datang samada yang dipetik dari media mahupun dari hasil daya fikir penulis sendiri. Sila rujuk sumber yang lebih sahih sekiranya terdapat maklumat atau fakta yang mungkin mengelirukan.

Terima kasih.
Sila datang lagi.

Penulis blog: Ozie Mahsa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...