Tuesday, November 12, 2013

* SUDUT KREATIF ~ LUKISAN

Percaya atau tidak, inilah diantara lukisan dari hasil tangan anak perempuan sulung saya. Walaupun maknya kadangkala pening kepala jugalah dibuatnya, tapi sudah minatnya di sini, tak boleh nak kata apa-apa lagi. Dari Business Management (Diploma) beralih ke Art and Design (Degree). Inilah hasilnya... hehee...

Click images to view actual size





~ Thank You ~

5 comments:

  1. Kak ozie,Jom join buat bisness..huhu..cantik tu...:-)

    ReplyDelete
  2. Wah! Cantik sungguh. Saya ambil subjek pendidikan seni visual semasa SPm, tapi tak pandai lukis pun. Hehe.

    ReplyDelete
  3. Fuhh.. lukisan skru tu mcm print je.. :)

    ReplyDelete
  4. Kalau dah minat, nak atau tak nak kita kena bagi sokongan juga kan...Ada satu kes baru2 ni kat Kuala Pilah, sebab mak ayah nak sangat anak jadi doktor, anak mengalami tekanan pulak sampai bunuh diri..nauzubillah

    ReplyDelete

DISCLAIMER
Ini adalah blog peribadi. Segala maklumat di dalam blog ini hanyalah untuk simpanan penulis sebagai rujukan di masa akan datang samada yang dipetik dari media mahupun dari hasil daya fikir penulis sendiri. Sila rujuk sumber yang lebih sahih sekiranya terdapat maklumat atau fakta yang mungkin mengelirukan.

Terima kasih.
Sila datang lagi.

Penulis blog: Ozie Mahsa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...