Wednesday, May 7, 2014

* TEMUI NAMA DAN URL BLOG SENDIRI DI WALL BLOG LAIN

Jalan jalan kat Google terjumpa pula post post ini..... Apakah ini? Nama dan URL blog saya dipaparkan di laman-laman ini.... Ada sesiapa boleh tolong jelaskan? Mungkinkah anda juga pernah temuinya? Yang expert Blogger tu tentu boleh tolong jelaskan apakah fungsi dan tujuannya.

Imej yang paling atas, mungkin boleh saya fahami akan sebab-sebab keberadaannya tetapi tidak yang lain-lain tu... 

Click images to view actual size





~ Thank You ~

3 comments:

  1. Ozie: yang paling atas tu di laman ping..busuk.org..yg bawah2 tu web review dan stats corp untuk ranking blog kita ..ping busuk tu ozie ada register kan utk pautan ping dan optima seo...anapun tak pandai sgt tapi memang semua blog akan di review di alexia dan statscrop dll..:)

    ReplyDelete
  2. oooo.... Ana, akak faham sikit..hihi...tq Ana....

    ReplyDelete
  3. Ping busuk tu mungkin ada pernah ter'register' sebelum-sebelum ni kot. Sebab tu dia timbul.

    ReplyDelete

DISCLAIMER
Ini adalah blog peribadi. Segala maklumat di dalam blog ini hanyalah untuk simpanan penulis sebagai rujukan di masa akan datang samada yang dipetik dari media mahupun dari hasil daya fikir penulis sendiri. Sila rujuk sumber yang lebih sahih sekiranya terdapat maklumat atau fakta yang mungkin mengelirukan.

Terima kasih.
Sila datang lagi.

Penulis blog: Ozie Mahsa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...