Friday, October 4, 2013

* TEMPAT MEREBUS TELUR/EGG BOILING AREA


Gambar diambil oleh Memmetlenggeng


Teruja juga bila pertama kali saya terbaca info tentang TEMPAT MEREBUS TELUR ni, di Blog salah seorang kenalan Blogger saya. Ingatkan dalam periuk di rumah je boleh merebus telur...hehee... Rupanya di Sungai Klah Hot Spring, Perak, Malaysia ni pun ada tempat untuk merebus telur.... Hmm.... Mesti curiouskan? Macam mana telur tu direbus agaknya. Kena pergi bercuti ke sanalah nampaknya lepas ni... Tapi bila? Heee.....

Kalau anda ingin tahu informasi lanjut tentang percutian dan TEMPAT MEREBUS TELUR serta melihat lebih banyak gambar lagi, lepas ini bolehlah singgah ke Blog kenalan Blogger saya, Memmetlenggeng (sila klik).

Selamat Jalan!!

~ Thank You ~

4 comments:

  1. Thanks Zie, mention saya... Ada masa boleh lah datang sini ye.

    ReplyDelete
  2. sama-sama dear....awakkan bakal KENALAN BLOGGER LAMAN SUTERA hehee...

    ReplyDelete
  3. sy dah ke sana sekai..memang boleh , ramai pulak yg nak cuba...makan telur rebus original.

    ReplyDelete
  4. PCL..... bukan jauh sangat pun kan? heee

    ReplyDelete

DISCLAIMER
Ini adalah blog peribadi. Segala maklumat di dalam blog ini hanyalah untuk simpanan penulis sebagai rujukan di masa akan datang samada yang dipetik dari media mahupun dari hasil daya fikir penulis sendiri. Sila rujuk sumber yang lebih sahih sekiranya terdapat maklumat atau fakta yang mungkin mengelirukan.

Terima kasih.
Sila datang lagi.

Penulis blog: Ozie Mahsa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...